Menu

Welkom op de site van Wandelclub Gasthofstappers, een wandelvereniging die haar roots vindt in De Klinge, een deelgemeente van Sint-Gillis-Waas, dichtbij de Belgisch-Nederlandse grens in het noordoostelijke deel van de provincie Oost-Vlaanderen. Op deze site vindt u info over de clubwerking en de wandeltochten die wij organiseren. Onze club staat in voor zes wandeltochten per jaar waarbij er telkens een parcours wordt uitgestippeld dat door zowel indivuelen als door groepen gevolgd kan worden en waarbij wij onze mindervalide medeburger/wandelaar uiteraard ook niet vergeten.

Het doel van onze tochten is tweeledig, m.n.:

  1. tevreden wandelaars: het is zeer belangrijk dat de deelnemers aan onze tochten tevreden huiswaarts keren en op die manier onze club promoten bij andere wandelaars (mond-aan-mond reclame is nog steeds de beste reclame!)
  2. kwaliteitsvolle wandelingen aanbieden: respect voor de natuur en het milieu zijn daarbij primordiaal, maar ook het parcours èn de omkadering (medewerkers, rustposten, …) zijn uitermate belangrijk

De meeste mensen houden ervan af en toe eens een flinke wandeling te maken.

Wandelen waar en wanneer u zelf wil, zoveel of zo weinig als u zelf wil, zo snel of zo traag als u zelf wil….. het kan allemaal bij Wandelclub Gasthofstappers.

Voor meer info over wie we zijn, wat wij doen en hoe u desgewenst lid kan worden, verwijzen wij u graag verder op de volgende bladzijden van deze site.

Het bestuur

Aanmelden

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?